Love the Summer aan het Q-Beach House, in België én Nederland

Traditiegetrouw luisterde Q-Music ook dit jaar de zomer op vanuit het Q-Beach House. Als blikvanger plaatste Supersize net als eerder de Love The Summer letters op het zand. Dit jaar werden ze gecompleteerd met een zwevende smiley, het zomerthema van Q-Music.

Een uitgekiend geplaatste fotokader zorgde ervoor dat dagelijks honderden mensen foto’s van zichzelf met de letters trokken en deelden via social media met #Qbeachhouse. De fotogenieke situatie zorgde voor heel wat bijzondere zomerherinneringen voor de bezoekers en de gewenste exposure voor Q-Music.

Q-Music Nederland sluit zich graag aan bij het succes van Q-Music België. Voor hen realiseerde Supersize een mobiele versie van de immens grote Love The Summer-letters, die eenvoudig met een bestelwagen verplaatst kon worden naar de uitzendlocaties van de radiozender.

Het transportgemak, de snelle installatie en de korte levertijd van slechts twee weken maakten dat Q-Music Nederland kon profiteren van extra exposure die perfect paste bij het merk en de doelgroep.